Ştiri

Sursa imaginii: UEFA.COM

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Sport

27 Aug. 2022 / 12:55

UEFA a publicat programul partidelor din grupele competiţiilor europene inter-cluburi

Prima confruntare dintre Sheriff Tiraspol şi Manchester United se va da pe 15 septembrie la Chişinău. Campioana Republicii Moldova şi-a aflat programul complet al meciurilor din grupa Ligii Europei.

UEFA a publicat programul partidelor din grupele competiţiilor europene inter-cluburi. Sheriff va evolua în Liga Europei, în grupa E, iar primul meci îl va juca pe 8 septembrie, în deplasare cu Omonia Nicosia. Va urma megaduelul cu Manchester United, care va avea loc la Chişinău, pe 15 septembrie.

A treia partidă va fi cea cu Real Sociedad, tot pe teren propriu, pe 6 octombrie. Exact peste o săptămână, cele două formaţii se vor întâlni în Spania. Pe 27 octombrie, “viespile” vor juca în deplasare, cu Manchester United, pe celebrul stadion Old Trafford.

Faza grupelor se va încheia pe 3 noiembrie, atunci când Sheriff va primi vizita grupării cipriote Omonia. De menţionat că prima clasată în grupă se va califica direct în optimile de finală, iar a doua clasată va accede în faza play-off, unde va întâlni o echipă care a încheiat pe locul trei grupa ei din Liga Campionilor. Formaţia care se va clasa pe locul trei în grupa ei în Liga Europei îşi va continua drumul în play-off-ul Ligii Conferinţelor.

Comentarii