Ştirile Zilei

24 Feb. 2020 / 13:07

Autorităţile au instituit Cod galben de risc de infecţie cu noul tip de coronavirus

Autorităţile au instituit Cod galben la nivel naţional, legat de situaţia privind extinderea cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirusul de tip nou, în special în Italia. Decizia a fost luată astăzi de Comisia pentru Sănătate Publică privind situaţia epidemiologică, care s-a convocat la Guvern, transmite Moldova 1.

24 Feb. 2020 / 12:50

Vântul puternic a făcut ravagii în capitală

Precipitaţiile şi vântul puternic din această dimineaţă au făcut ravagii în capitală. Mai multe crengi au fost doborâte la pământ, iar acoperişul unui bloc de locuinţe a fost smuls de vântul puternic, relatează Moldova 1.

24 Feb. 2020 / 11:54

Trei posturi vamale şi-au sistat activitatea

Posturile vamale de tip debarcader „Molovata”, „Soroca” şi ”Cosăuţi” şi-au întrerupt temporar activitatea.

24 Feb. 2020 / 11:40

Alegătorii din Hânceşti pot verifica listele electorale

Până pe data de 14 martie, inclusiv, alegătorii pot verifica corectitudinea întocmirii listelor electorale atât în localurile secţiilor de votare, cât şi online, accesând pagina web oficială a Comisiei www.cec.md sau pe paginawww.verifica.cec.md.

24 Feb. 2020 / 11:00

La Aeroport va fi instalat încă un termoscaner

La Aeroportul Internaţional Chişinău va fi instalat astăzi cel de-al doilea termoscaner, care va permite identificarea persoanelor suspecte de coronavirus. Anunţul a fost făcut de premierul Ion Chicu. Tot astăzi, va fi convocată şedinţa Comisiei pentru Sănătate Publică privind situaţia epidemiologică.

Ultimele ştiri

Trimite Ştirea Ta

Dacă eşti martorul unui eveniment, contactează-ne!

Informaţia TA poate deveni o ştire!