Ştirile Zilei

08 Dec. 2019 / 19:57

Avertizare de călătorie în Irlanda: Cod Portocaliu de vânt puternic şi inundaţii

Ministerul de Externe din România avertizează românii care se află sau vor să călătorească în Irlanda, că autorităţile locale au emis pentru perioada 8-9 decembrie un Cod Portocaliu de vânt puternic şi inundaţii în mai multe regiuni, scrie zf.ro.

08 Dec. 2019 / 19:34

Târgul Internaţional de Caritate, la a 23-a ediţie

De Crăciun să fim mai buni - un firesc răspuns la acest îndemn de sărbători este, de 23 de ani, Târgul Internaţional de Caritate, organizat de către Clubul Internaţional al Femeilor. Evenimentul reprezintă o oportunitate de a crea o atmosferă de sărbători şi de a oferi vizitatorilor posibilitatea de a procura daruri deosebite din diferite ţări, dar, mai ales, de a-i ajuta pe cei aflaţi în dificultate. Donaţiile acumulate vor fi distribuite sub formă de granturi organizaţiilor nonguvernamentale care implementează proiecte în beneficiilor copiilor şi femeilor din grupuri social vulnerabile, relatează Mesager.

08 Dec. 2019 / 18:42

Alertă pe Aeroportul Chişinău

Alertă pe Aeroportul Internaţional Chişinău (AIC) în această seară, după ce un avion de mici dimensiuni a aterizat cu întârziere din cauza unor probleme tehnice.

08 Dec. 2019 / 18:25

Campanie Moldova 1: Află povestea Cătălinei – tânără mamă care visează să aibă o casă

„În braţele mamei” - este genericul unei campanii sociale, menită să ofere ajutor mamelor singure, orfane sau minore, care nu au posibilitatea să îşi întreţină micuţii. Iniţiativa aparţine Misiunii Sociale „Diaconia”, care din 2010 până în prezent a ajutat peste o mulţime de cupluri mamă-copil, aflate în situaţii de criză. Şi în acest an, postul public de televiziune se alătură acestei iniţiative, pentru că ne pasă de viitorul acestei ţări şi credem că doar cu eforturi comune putem să oferim un strop de speranţă celor mai trişti decât noi. În cadrul campaniei cei de acasă vor avea ocazia să cunoască poveştile de viaţă impresionante ale unor mame, care actualmente sunt ajutate să depăşească situaţia de criză, precum şi istorii de succes, relatează Mesager.

08 Dec. 2019 / 14:40

Premierul a solicitat să fie asigurată pe deplin funcţionalitatea punctului de trecere Criva

În cadrul vizitei de lucru în nordul ţării, prim-ministrul Ion Chicu a mers în inspecţie la postul vamal Criva, de la frontiera cu Ucraina. Premierul a solicitat angajaţilor să asigure pe deplin funcţionalitatea punctului de trecere, fără a pune presiune pe cetăţenii care se reîntorc acasă, turiştii, dar şi agenţii economici exportatori de mărfuri.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Radio Moldova Muzical

JAZZ

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta