Ştirile Zilei

28 Feb. 2020 / 10:12

Rezultat negativ în cazul a şapte persoane testate la coronavirus

Şapte persoane care prezentau simptome asociate infecţiei cauzate de coronavirusul de tip nou au fost testate de către Ministerul Sănătăţii. De la cele şapte persoane au fost prelevate probe şi transmise pentru testare la Laboratorul ANSP, iar rezultatele au fost negative la prezenţa coronavirus de tip nou, relatează radio Moldova Actualităţi.

28 Feb. 2020 / 09:41

Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din oraşul Iargara (Leova) a fost renovat

Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din oraşul Iargara, raionul Leova a fost renovat în cadrul proiectului „Reforma Învăţământului în Moldova” (PRIM), implementat de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării (MECC) şi sprijinit financiar de Banca Mondială. Renovarea şi modernizarea instituţiilor de învăţământ, în opinia responsabililor de la MECC, este una din activităţile menite să îmbunătăţească condiţiile de învăţare în şcolile din ţară şi să contribuie la promovarea reformelor eficiente în sectorul educaţiei.

27 Feb. 2020 / 19:14

Eroii războiului de pe Nistru, comemoraţi în raionul Căuşeni

Timpul trece, rănile rămân, trebuie să ne cunoaştem trecutul şi să facem tot posibilul ca vărsările de sânge să nu se mai repete. Asta spun într-un glas participanţii la conflictul armat de pe Nistru. Eroii căzuţi în război au fost comemoraţi astăzi în raionul Căuşeni, la 28 de ani de la declanşarea luptelor, relatează Mesager.

27 Feb. 2020 / 18:50

Ambasada Italiei: Asistăm la o răspândire a ştirilor neexacte despre situaţia sanitară din Italia

„Asistăm la o răspândire îngrijorătoare a ştirilor neexacte şi alarmante despre situaţia sanitară din Italia, ceea ce nu reflectă realitatea unui fenomen contagios, care rămâne destul de limitat la unele zone din interiorul câtorva regiuni”. Comentariul aparţine Ambasadei Italiei la Chişinău, care menţionează că Guvernul Italiei acordă urgenţei epidemiologice provocate de noul virus COVID-19 un răspuns prompt şi bazat pe maximă transparenţă şi claritate, scrie IPN.

27 Feb. 2020 / 18:20

Cazul suspect de coronavirus din Străşeni nu s-a confirmat

Cazul suspect de coronavirus de la Străşeni nu s-a confirmat. Femeia de 46 de ani, care a revenit recent din Italia, va rămâne sub supravegherea medicilor, relatează Mesager.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Știință și inovare.

Vezi programul complet

Moldova 2

"Proiecte de viitor "

Vezi programul complet

Radio Moldova

SPAŢIUL PUBLIC

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

EXPRESS MUZICAL

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta