Ştirile Zilei

16 Dec. 2019 / 09:01

Reforma justiţiei din Republica Moldova, discutată la Consiliul Europei

Reforma justiţiei din Republica Moldova va fi discutată la Consiliul Europei. Discuţiile vor avea loc în contextul vizitei întreprinse la Strasbourg, luni, 16 decembrie de către prim-ministrul Ion Chicu.

15 Dec. 2019 / 19:09

Campania „În Braţele Mamei”

Există poveşti de viaţă care ne oferă adevărate lecţii de curaj şi dorinţă de a învinge greutăţile, indiferent cât de mari nu ar fi. În această săptămână, în cadrul Campaniei „În Braţele Mamei” aţi avut ocazia să cunoaşteţi adevărate eroine, care deşi au dat naştere la o vârstă foarte fragedă, au ales să nu renunţe şi să caute ajutor. Speranţa le-a fost oferită de Centrul maternal „În braţele Mamei” al Misiunii Sociale Diaconia, care de la implementarea proiectului, a reuşit să pună pe picioare zeci de mame tinere.

15 Dec. 2019 / 12:11

La finele lunii august 2020 va fi dat în exploatare drumul Chişinău-Ungheni-Sculeni

La finele lunii august 2020 va fi dat în exploatare drumul Chişinău-Ungheni-Sculeni pe o lungime totală de 18 km. În prezent, lucrările sunt realizate în proporţie de 60% şi a mai rămas de construit tronsonul din oraşul Străşeni şi Vatra.

15 Dec. 2019 / 11:16

Tradiţia ţesutului covoarelor, promovată în raionul Cahul

La trei ani de la includerea covorului tradiţional pe lista reprezentativă a Patrimoniului universal, în mai multe muzee din raionul Cahul au fost organizate activităţi de promovare a tradiţiei ţesutului covoarelor. La acestea au participat femei de diferite vârste, care au avut parte de clipe frumoase petrecute împreună, relatează Radio Moldova Actualităţi.

15 Dec. 2019 / 10:45

Pericol de la ghirlandele electrice, atenţionează specialiştii

Pericol de la ghirlandele electrice folosite de sărbători. Inspectorii Centrului Naţional pentru Protecţia Consumatorilor spun că în jur de 60 la sută din toate aceste produse, comercializate în pieţele din ţară, nu corespund normelor de siguranţă. Verificările inopinate de la Piaţa Centrală din capitală au demonstrat că, în multe cazuri, etichetele produselor care arată că ar fi de producţie europeană, de fapt ar fi contrafăcute, relatează Mesager.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Purtătorii de cultură.

Vezi programul complet

Radio Moldova

VIP ID

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

EXPRESS MUZICAL

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta