Moldova 1 Promo Profil TRM: Dumitru Alexei – „Moldova 1 este casa şi familia mea” Acum mai bine de un deceniu a decis să-şi strângă visele într-un bagaj şi să pornească la drum - un drum aparent nu prea lung, care face legătura între Soroca şi Chişinău, dar presărat cu multă muncă şi aspiraţii. Visa încă de mic să devină jurnalist – un vis pentru care a muncit din greu, un vis pentru care a jertfit multe, ca să ajungă azi să-l trăiască din plin. De mai bine de doi ani, asemenea unui pictor iscusit, creionează destine şi, în fiecare zi de duminică, intră cu ele în casele telespectatorilor postului public de televiziune. Vorbim despre jurnalistul Dumitru Alexei sau, aşa cum îl cunoaştem de mai bine de doi ani – „Musafirul”. Astăzi te invităm să-l redescoperi pe Dumitru Alexei – jurnalistul care munceşte cu abnegaţie de mai bine de zece ani la postul public de televiziune, Moldova 1.

Ştirile Zilei

13 Apr. 2021 / 11:07

Precizările Agenţiei Medicamentului privind vaccinul chinezesc CoronaVac

Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale (AMDM) a venit cu unele precizări referitoare la vaccinul CoronaVac produs de China, care ar urma să fie achiziţionat de Republica Moldova. Reprezentanţii instituţiei susţin că serul este unul sigur şi eficient, în pofida informaţiilor referitoare la eficienţa acestuia, relatează Radio Moldova Actualităţi.

13 Apr. 2021 / 10:41

Campania de Paşte „Dăruim din inima”, continuă

Campania de Paşte „Dăruim din inimă”, organizată de moldovenii din oraşele canadiene, Ottawa, Toronto, Montreal, Vancouver şi Calgary în parteneriat cu Radio Moldova, continuă. Zilele trecute complicii noştri au ajuns în satul Drăguşeni, Străşeni, în famile Bălăţel-Bucur, care educă şi cresc şapte copii.

13 Apr. 2021 / 10:12

„Doamna din castelul cu zidurile de carte” îşi sărbătoreşte a 80-a primăvară

Sărbătoreşte cea de-a 80-a primăvară şi uimeşte printr-o energie deosebită. Este vorba de Claudia Balaban, numită şi „Doamna din castelul cu zidurile de carte”, acest castel fiind Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă”, în care distinsa doamnă a activat peste patru decenii şi a participat la cele mai importante proiecte ale instituţiei, relatează Moldova 1.

13 Apr. 2021 / 10:00

Japonia va deversa în mare apa de la Fukushima după tratamentul corespunzător

Japonia va deversa în mare, după tratamentul corespunzător, apa provenită de la centrala nucleară avariată din Fukushima, a anunţat marţi premierul Yoshihide Suga, în pofida opoziţiei întâlnite de acest proiect, relatează AFP şi Agerpres.

13 Apr. 2021 / 09:44

Peste 14 mii de persoane, deservite de echipele AMU timp de o săptămână

Echipele de asistenţă medicală urgentă (AMU) au deservit, în perioada 5-11 aprilie, 14.210 solicitări. Fiecare a patra solicitare o reprezintă urgenţele respiratorii - 3.476 de cazuri în total, dintre care 1.310 au fost infecţii respiratorii virale acute.

Ultimele ştiri

Acum în Emisie

Moldova 1

Evantai folcloric.

Vezi programul complet

Moldova 2

Bună dimineaţa. Program matinal.

Vezi programul complet

Radio Moldova

EXPRESS MUZICAL

Vezi programul complet

Radio Moldova Tineret

LIBERALIZAREA magazin informativ-muzical

Vezi programul complet

Radio Moldova Muzical

EXPRESS MUZICAL

Vezi programul complet

Trimite Ştirea Ta

Informaţia TA poate deveni o ştire!

Trimite Ştirea Ta