Ştirile Zilei

18 Aug. 2019 / 16:10

Miere direct de la apicultori în centrul capitalei

Îndulciţi cu miere de toate felurile. De asta au avut parte vizitatorii Târgului Naţional al apicultorilor, care se desfăşoară până duminică în centrul Capitalei. Producătorii au pregătit pentru cumpărători cele mai delicioase produse, de la faguri până la produse cosmetice, relatează Moldova 1.

18 Aug. 2019 / 10:30

ISM: Peste 200 de persoane au fost accidentate la locul de muncă

De la începutul anului curent şi până la 1 august, în Republica Moldova au fost înregistrate 239 de cazuri de accidentare la locul de muncă. În urma acestora, au avut de suferit 245 de persoane, scrie stiri.md, cu referire la Moldpres.

18 Aug. 2019 / 09:11

Trei cele mai traversate puncte de trecere vamală vor fi modernizate

Trei cele mai traversate puncte de trecere vamală („Sculeni-Sculeni”, „Leuşeni-Albiţa” şi „Giurgiuleşti-Giurgiuleşti”) vor fi modernizate în cadrul unui proiect integrat în Programul Operaţional Comun România – Republica Moldova 2014-2020, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat de guvernele celor două state, scrie IPN.

17 Aug. 2019 / 15:05

Vremea se încălzeşte

Începând de săptămâna viitoare vremea se încălzeşte. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, de luni, 19 august, maximele termice vor atinge +30 de grade Celsius.

17 Aug. 2019 / 13:33

ONG-urile denunţă numirea netransparentă a unor judecători constituţionali de către Parlament

Numirea netransparentă a doi judecători constituţionali de către Parlament subminează în continuare încrederea publică în independenţa Curţii Constituţionale, consideră mai multe organizaţii neguvernamentale, care au semnat o Declaraţie în acest sens.

Ultimele ştiri

Trimite Ştirea Ta

Dacă eşti martorul unui eveniment, contactează-ne!

Informaţia TA poate deveni o ştire!