Ştiri

Sursa imaginii: The New York Times

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Sport

14 Iul. 2019 / 20:18

Simona Halep susţine că a fost unul dintre cele mai bune meciuri din cariera sa

Simona Halep, care a scris istorie la All England Club după ce a învins-o pe americanca Serena Williams fără drept de apel, a dezvăluit cum a învins şi susţine că a fost unul dintre cele mai bune meciuri din cariera sa, relatează Mesager.

„Ştiam că trebuie să fiu agresivă pentru că nu doream să-i dau posibilitatea să revină în meci. A fost unul dintre cele mai bune meciuri din viaţa mea, mai ales că m-am aflat pe iarbă. M-am descurcat bine, mi-am luat o vacanţă lungă, iar după am lucrat din nou pentru fiecare meci şi fiecare turneu. Am tratat totul foarte serios”, a spus Halep după finala cu Serena Williams.

Simona Halep este a douăsprezecea jucătoare care câştigă turneul de la Wimbledon la prima sa finală, după ce românca a învins-o categoric sâmbătă pe americanca Serena Williams, 6-2, 6-2, în finala acestei competiţii de Mare Şlem.

Până acum, Halep reuşise o singură semifinală la Wimbledon, în 2014, când a fost eliminată de canadianca Eugenie Bouchard. Anul trecut s-a oprit în turul a treilea la All England Club.

Halep a jucat sâmbătă a cincea finală de Grand Slam, după trei la Roland Garros (una câştigată, în 2018) şi una la Australian Open. Ca o curiozitate, Halep şi Williams s-au calificat în finală la Wimbledon fără să câştige niciun turneu în acest an.

„Simona Halep ne-a făcut pe toţi fericiţi şi mândri! A jucat un meci excepţional şi ne-a demonstrat că perseverenţa, dârzenia şi munca asiduă aduc rezultate nemaipomenite. Felicitări tuturor românilor! Mulţumim, Simona!”, a scris premierul Maia Sandu pe Facebook.

Comentarii