Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Frisk Cristian

Ştiri / Sport

09 Aug. 2019 / 17:03

Semion Altman antrenor interimar la naţionala Moldovei

Preşedintele FMF, Leonid Oleinicenco, l-a prezentat oficial pe Semion Altman în funcţia de antrenor interimar al selecţionatei Moldovei.

În cadrul conferinţei de presă de astăzi tehnicianul a anunţat componenţa stafful-ui tehnic: Aleksandr Skripnik – antrenor secund, Gennady Altman – antrenor de portari, Valeriy Trutnev – antrenor-analist. Totodată, Semion Altman va apela şi la serviciile antrenorilor din R.Moldova.

“Una din priorităţile mele este să creez o atmosferă pozitivă în sânul echipei naţionale. Când spun pozitivă, am în vedere că jucătorii vor aborda orişicare meci ca pe o oportunitate de a demonstra valoarea selecţionatei şi a lor ca jucători, conştientizând rolul lor, dar şi responsabilitatea care le revine ”, a declarat Semion Altman.

Leonid Oleinicenco a declarat că FMF a stabilit un obiectiv minim pentru actuala campanie preliminară – obţinerea a minim şase puncte în următoarele şase meciuri. “Ne dorim de asemenea crearea unei echipe competitive, care să livreze rezultate onorabile în viitoarele turnee de calificare”, a menţionat şeful forului fotbalistic naţional.

Comentarii