Ştiri

Sursa imaginii: fmf.md

Postat de: Mihaela Bucatari

Ştiri / Sport

24 Mar. 2019 / 19:08

Euforia fotbalistică după meciul dintre Moldova şi Franţa s-a resimţit şi la turneul de şah „Memorialul Vasile Vatamanu”

Euforia fotbalistică după meciul dintre Moldova şi Franţa s-a resimţit şi la turneul de şah „Memorialul Vasile Vatamanu”. Câştigătorii competiţiei au primit premii din partea Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal şi au scandat „Hai Moldova”, relatează Mesager.

Ediţia a 7-a a turneului „Memorialul Vasile Vatamanu” a adunat un număr record de participanţi. Peste 50 de tineri sahişti s-au înscris la compeţia în memoria fostului colaborator al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

La masculin titlul i-a revenit lui Denis Tiu care a încheiat clasamentul pe primul loc cu 8 puncte din 9 posibile, iar pe tabloul feminin s-a impus Gloria Iurco.

La final, câştigătorii s-au ales cu premii oferite de Fedetraţia de Fotbal, mingi, tricorui şi fulare cu inscripţia „Hai Moldova”.

Vasile Vatamanu a fost deputat în primul Parlament al Republicii Moldova, director general al Agenţiei naţionale de presă „Moldova-Press”, ofiţer de presă la Federaţia Moldovenească de Fotbal între anii 1996-2008.

 

 

Comentarii