Ştiri

Sursa imaginii: facebook

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Electorala 2019

19 Feb. 2019 / 18:45

Unirea-ODIP a organizat un flash-mob în faţa Preşedinţiei

O geantă, cătuşe şi un bilet în direcţia Moscova, pentru şeful statului, Igor Dodon. Acestea sunt cadourile pe care i le-au făcut tinerii de la Unirea-ODIP şi candidaţii Partidului Liberal, Vlad BIleţchi şi Ilie Creţu, preşedintelui de ziua lui, în cadrul unui flash-mob desfăşurat în faţa Preşedinţiei, relatează Mesager.

„I s-ar cuveni şi o cătuşă la mână pentru că de prea multe ori a trădat interesele ţării, şi-a bătut joc de acest popor, ne-a batjocorit în tot felul. A promis şi nu a făcut. A făcut ceea ce contravine intereselor statului. A depus la flori la cei care au împuşcat moldoveni. A promis că va restabili relaţiile cu România şi Ucraina, nu a fost niciodată acolo”, a spus candidatul PL, Vlad Bileţchi.

„Noi credem că e timpul ca autorităţile să se autosesizeze în acest sens şi să aflăm ce primea Dodon de la Şor în astfel de genţi”, a declarat candidatul PL, Ilie Creţu.

Anterior, Ilan Şor a declarat într-o conferinţă de presă că i-a înmânat personal lui Igor Dodon, o geantă.

 Şor nu a specificat ce se afla în aceasta. Atunci, preşedintele a emis un comunicat prin care a declarat că astfel Ilan Şor încearcă să distragă atenţia de la învinuirile care i se aduc în dosarul furtului miliardului.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei a catalogat astăzi acţiunile candidaţilor liberali drept un atac asupra instituţiei prezidenţiale, considerând că, până la alegeri, acestea se vor intensifica şi anunţă că preşedintele nu participă în polemicile diferitor actori politici. Ieri, şeful statului Igor Dodon a împlinit 44 de ani.

Comentarii