Loading
ro en ru
Ştirile Zilei
Ultimele ştiri
23 Aprilie 2014 | 12:31
Preşedintele Parlamentului, Igor Corman, propune desfăşurarea unei campanii mediatice de informare a cetăţenilor despre condiţiile de călătorie fără vize în spaţiul UE. Propunerea a fost enunţată în cadrul unei vizite a speakerului în satul său de baştină, Ciulucani, raionul Teleneşti.
22 Aprilie 2014 | 19:02
Două gimnaste au obţinut şase medalii la un turneu internaţional
Două moldovence au adus şase medalii de la turneul internaţional de gimnastică ritmică „Marina Cup”, desfăşurat în oraşul Ivanovo din Federaţia Rusă.
22 Aprilie 2014 | 18:32
17 colective participă la festivalul folcloric din Teleneşti
Bucuria Învierii este sărbătorită şi astăzi la Teleneşti. Tradiţional, a treia zi de Paşte, aici este organizat festivalul folcloric „De la lume adunate”. Vizitatorii s-au bucurat de muzică bună, dar au avut posibilitatea să-şi cumpere şi obiecte de artizanat, confecţionate de cei mai iscusiţi meşteri populari din ţară.
22 Aprilie 2014 | 17:51
Gheorghe Cotruţă, petrecut pe ultimul drum
În a treia zi de Paşti, de la Casa Radio a fost petrecut în ultimul drum jurnalistul de radio şi televiziune, Gheorghe Cotruţă, care a dedicat audiovizualului 37 ani din viaţă. Gheorghe Cotruţă a profesat mai mulţi ani jurnalismul agricol în Redacţia Actualităţi, având studii superioare în acest domeniu.
22 Aprilie 2014 | 17:19
Roada de piersici şi caişi ar putea fi compromisă
Temperaturile scăzute din săptămâna trecută au afectat pomii de piersic şi cais. Specialiştii estimează o pierdere de 50 la sută a recoltei şi recomandă producătorilor agricoli să stropească livezile cu substanţe minerale.
22 Aprilie 2014 | 16:48
Radu Albot părăseşte turneul Năstase Ţiriac Trophy
Radu Albot părăseşte turneul Năstase Ţiriac Trophy. Cel mai bun tenisman moldovean, a fost învins de un adversar cotat mai sus, Paul-Henri Mathieu.
22 Aprilie 2014 | 16:11
Ecologiştii, îngrjoraţi de starea mediului
Ministerul Mediului ar trebui să insiste asupra inventarierii spaţiilor verzi din zonele urbane. De această părere sunt unele mişcări ecologiste din Moldova. Subiectul a fost discutat şi în cadrul emisiunii „Spaţiul Public” de la Radio Moldova.
22 Aprilie 2014 | 15:25
Circulaţia trenurilor moldoveneşti spre Ucraina nu va fi sistată
În urma unor consultări s-a stabilit că circulaţia trenurilor moldoveneşti prin Ucraina va fi asigurată neîntrerupt. La discuţii au participat oficiali din Ucraina şi Federaţia Rusă şi reprezentanţi ai Căilor Ferate din Moldova.
22 Aprilie 2014 | 14:41
Au preferat să investească în satul de baştină decât să plece în străinătate
Au ales să-şi deschidă o afacere aici, la ei acasă. Vorbim de opt tineri din localitatea Larga, raionul Briceni, care mai bine de jumătate de an dezvoltă o afacere care le aduce un venit, dar şi crează noi locuri de muncă pentru oamenii din localitate.
22 Aprilie 2014 | 14:03
SUA pledează pentru ca Moldova să devină parte a UE, declaraţie
Republica Moldova va beneficia şi în continuare de sprijin pentru dezvoltare din partea SUA care pledează pentru ca ţara noastră să devină parte a UE. Declaraţia a fost făcută de senatorul american, Robert Corker, la întrevederea cu preşedintele Parlamentului Igor Corman.
22 Aprilie 2014 | 13:33
Creaţiile lui Eugen Doga, incluse într-un top internaţional
Muzica maestrului Eugen Doga a fost inclusă într-un top internaţional intitulat „Top 200 Classical Pieses”, realizat de HistoryRundown.
22 Aprilie 2014 | 13:08
O misiune FMI se află la Chişinău
Un grup de experţi, conduşi de şeful misiunii Fondului Monetar Internaţional (FMI) pentru Republica Moldova, Max Alier, se află la Chişinău până la sfârşitul lunii curente. Discuţiile vor viza consultările periodice în baza Articolului IV al Statutului FMI, precum şi monitorizarea post-program. Este cea de-a doua misiune a FMI la Chişinău din acest an.
22 Aprilie 2014 | 13:01
Condamnat pentru contrabandă de aproape un milion de lei
Pentru contrabandă în proporţii deosebit de mari, un bărbat a fost condamnat să achite o amendă de 16 mii de lei, iar încălţămintea pe care o transporta ilegal din Italia, în valoare de 941 de mii de lei, este confiscată.
22 Aprilie 2014 | 12:44
Rezina: Un bătrân s-a ales cu arsuri grave în urma unui incendiu
Un bărbat de 69 de ani din oraşul Rezina a suferit arsuri pe faţă şi căile respiratorii în urma unui incendiu izbucnit în propria locuinţă. Focul a izbucnit după miezul nopţii, pompierii fiind alertaţi de o rudă a bărbatului care a simţit miros de fum. Bărbatul a fost internat în spital.
22 Aprilie 2014 | 12:12
Festivalul „Pascala 2014”, în direct la Moldova 1 şi Radio Moldova
Ascultătorii Radio Moldova şi telespectatorii Moldova 1 sunt invitaţi la un popas spiritual cu cântece pascale. Artişti profesionişti sau amatori de toate vârstele şi formaţii corale din diferite localităţi ale Republicii Moldova vor evolua pe parcursul zilei de astăzi, în cadrul ediţiei a V-a a Festivalului Naţional al Cântecului şi Colindei Pascale.
Promo
Radio Moldova
Studioul mare al Casei Radio a fost astăzi neîncăpător pentru zeci de artişti profesionişti şi amatori din mai multe localităţi ale Moldovei. Peste 20 de formaţii artistice şi corale au evoluat în cadrul celei de-a V-a ediţii a Festivalului Naţional al Cântecului şi Colindei Pascale. Unii artişti au prezentat cântece în premieră.
Radio Moldova
Ministerul Mediului ar trebui să insiste asupra inventarierii spaţiilor verzi din zonele urbane. De această părere sunt unele mişcări ecologiste din Moldova. Subiectul a fost discutat şi în cadrul emisiunii „Spaţiul Public” de la Radio Moldova.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam