Ştiri

Sursa imaginii: csasteaua.ro

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Sport

10 Iul. 2019 / 16:22

Sheriff va juca în această seară cu echipa Saburtalo din Georgia

O nouă aventură în Liga Campionilor. Sheriff porneşte la drum în turul întâi preliminar în compania georgienilor de la Saburtalo. Confruntarea se va disputa în această seară, de la ora 20:00, relatează Mesager.

Sheriff a anunţat în urmă cu două zile lotul final pentru dubla manşă contra lui Saburtalo. Zoran Zekic se va putea baza şi pe noile achiziţii: Mateo Muzek, Ousmane N'Doye, Artiom Godienko, Matei Palcic, Loridon Latifi şi Gabrijel Boban.

Dintre cele cinci potenţiale adversare, campioana Georgiei este cea mai la îndemâna tiraspolenilor.

Viespile au evitat o dublă manşă cu Partizan Tirana şi FC Sarajevo. Saburtalo Tbilisi este campioana Gergiei şi o formaţie fondată în anul în care Sheriff îşi făcea debutul în cupele europene 1999.

După ce în 2017 s-a clasat pe locul patru în prima ligă a Georgiei, sezonul trecut le-a depăşit pe Dinamo Tbilisi şi Torpedo Kutaisi.

Lotul cuprinde în mare măsură jucători din Georgia, cu excepţia unuia din Brazilia şi a unui fotbalist din Kenya. Echipa lui Giorgi Kharaishvili este debutantă în cupele europene.

Sezonul trecut, tot în această fază a competiţiei, Sheriff a eliminat tot o formaţie din această ţară, Torpedo Kutaisi. Dacă va elimina Saburtalo, campioana Moldovei va juca în turul doi cu Dinamo Zagreb.

Comentarii