Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Sport

16 Sep. 2019 / 16:23

Sfântul Gheorghe este foarte aproape de o calificare în preliminariile Ligii Europei

Visul de a ajunge în cupele europene prinde contur la Suruceni. Sfântul Gheorghe este foarte aproape de o calificare în preliminariile Ligii Europei. Cu şapte etape până la final, echipa lui Serghei Cebotari are 12 puncte faţă de locul patru, relatează Mesager.

Sfântul Gheorghe Suruceni a dispus pe teren propriu de către Dinamo Auto Ternovca, scor 1-0. Sfinţii puteau să deschidă scorul în minutul 61, însă armeanul Garegin Kirakosian a ratat o lovitură de la 11 metri apărată de Maxim Bardîş.

Golul victoriei a fost înscris în minutul 75 de Dumitru Mandricenco. După 21 de partide disputate în campionat, Sfântul Gheorghe se află pe locul doi în clasament.

Formaţia din Suruceni s-ar putea califica în premieră în cupele europene în 2020. Milsami nu se regăseşte în actuala ediţie de campionat. Vulturii roşii nu au înregistrat nicio victorie în ultimele cinci partide jucate.

În etapa a 21-a din Divizia Naţională, elevii lui Veaceslav Rusnac au remizat pe teren propriu cu Speranţa Nisporeni, scor 0-0. Milsami se află pe locul patru în clasament, la 24 de puncte de lidera Sheriff.

De cealaltă parte, Speranţa a acumulat 26 de puncte şi este pe locul cinci în clasament.

La finalul acestei săptămâni, începe ultima parte de campionat.

Comentarii