Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Sport

13 Iul. 2020 / 16:03

Sfântul Gheorghe a învins Zimbru Chişinău cu 3-1

Meci dramatic în etapa a treia a Diviziei Naţionale. Sfântul Gheorghe a învins Zimbru cu 3-1, la capătul unei duel palpitant, în care galben-verzii se puteau impune dacă marcau prin Furtună şi Traore, relatează Mesager.

Zimbru continuă seria rezultatelor slabe în actuala ediţie a Diviziei Naţionale. Gazdele au început mai bine şi au deschis scorul în minutul cinci prin Petru Neagu. Sfinţii au egalat în minutul 19 prin Victor Stână, care a izbutit o execuţie senzaţională.

Finalul meciului a fost unul incendiar. Căpitanul zimbrilor, Denis Furtună, a nimerit bara, iar colegul său Boubacar Traore nu a putut relua balonul în poartă din câţiva metri. Replica a venit peste două minute. Belarusul Roman Volkov a înscris după o bâlbâială în careul advers.

Sfântul Gheorghe a mai punctat încă o dată în prelungiri prin Alexandru Suvorov. Zimbru nu a obţinut nicio victorie în primele trei etape disputate.

Într-un alt meci, Dinamo Auto a învins pe teren propriu cu 1-0 nou promovata Dacia Buiucani. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 68 de Nicolae Solodovnicov.

Divizia Naţională va continua astăzi cu ultimul meci al rundei a treia. La Orhei îşi vor da întâlnire Milsami şi Speranţa.

Comentarii