Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Bogdan Nigai

Ştiri / Sport

28 Mar. 2021 / 13:27

Selecţionata Moldovei va înfrunta în această seară echipa Danemarcei

Echipa naţională a Moldovei este în faţa unei noi provocări în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.Tricolorii vor juca în această seara cu Danemarca. Tricolorii au ajuns sâmbătă, 27 martie, la Hering. Naţionala Moldovei va disputa astăzi, de la ora 19.00, al doilea meci din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal 2022.

În Danemarca nu a făcut deplasarea fundaşul Veaceslav Posmac. El e este incert după ce a suferit o comoţie cerebrală în meciul de joi cu Insulele Feroe. 

Echipele Moldovei şi a Danemarcei se vor întâlni pentru prima dată într-un meci direct. Partida se va juca la Herning, oraş situat la 300 de kilometri de capitala Copenhaga. Locul desfăşurării meciului este stadionul pe care îşi desfăşoară partidele de acasă FC Midtjylland. Pe acest stadion, campioana în exerciţiu a Danemarcei a jucat meciurile de pe teren propriu din grupele Ligii Campionilor cu Liverpool, Ajax şi Atalanta. 

Confruntarea dintre Danemarca şi Moldova se va disputa fără spectatori, cu începere de la ora 19:00. 

Câştigătoarele grupelor preliminare se vor califica direct la turneul final al Campionatului Mondial 2022, care va fi găzduit de Qatar în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie 2022.

Alte zece naţionale clasate pe locul doi vor ajunge la baraj, unde li se vor alătura două echipe din Liga Naţiunilor UEFA, pentru a determina ultimele trei selecţionate europene calificate la Mondialul din 2022.

Comentarii