Ştiri

Sursa imaginii: informatia-zilei.ro

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Sport

18 Mar. 2019 / 17:33

Pregătiri la Chişinău pentru meciul dintre Moldova şi Franţa

Autorităţile municipale au început deja pregătirile pentru meciul dintre Moldova şi Franţa, ce va avea loc la sfârşitul săptămânii. Responsabilii urmează să se asigure că în zonă nu vor fi create ambuteiaje şi că va fi eliminat comerţul stradal neautorizat, relatează Mesager.

Şeful de la Poliţia capitalei, Silviu Muşuc, a reamintit celor care vor veni la meci despre obligativitatea prezentării buletinului de identitate, pe lângă biletul achiziţionat.

Porţile stadionului vor fi deschise cu trei ore înainte de meci, iar transportul urmează să fie redirecţionat.

Autorităţile au îndemnat amatorii de fotbal să-şi lase maşinile acasă, pentru a evita ambuteiajele.

„Deja au început să vină cetăţeni din Franţa şi trebuie să arătăm că este frumos, curat peste tot, comerţul neautorizat în zonă, îndeosebi în preajma stadionului unde va avea loc acest meci internaţional”, a declarat Silviu Muşuc.

„Va fi o modificare pentru ziua de 22 şi trebuie azi, mâine să informăm populaţia despre modificarea circulaţiei pe bulevardul Dacia, pentru ca să cunoască toţi. Şi vă rog în aceste scheme să fie indicat şi semnele de ocolire, vor fi şi oaspeţi care nu cunosc şi va fi greu de traversat această zonă”, a menţionat viceprimarul de Chişinău, Nistor Grozavu.

Partida de vineri va începe la ora 21:45. Meciul va conta pentru prima etapă a preliminariilor Campionatului European din 2020.

Comentarii