Ştiri

Sursa imaginii: diez.md

Postat de: Cornelia Stefoglu

Ştiri / Sport

09 Sep. 2019 / 18:01

Naţionala de Fotbal a Moldovei nu renunţă la idea de a obţine alte şase puncte în actuala campanie preliminară

Nu renunţă la idea de a obţine alte şase puncte în actuala campanie preliminară. Selecţionerul naţionalei Simion Altman spune că Moldova va lupta în fiecare meci pentru a-şi atinge obiectivul. Primul hop este marţi seară în duelul de acasă cu Turcia, relatează Mesager.

Tricolorii au pierdut cu 0-3 în Islanda şi se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului cu Turcia. Cătălin Carp nu va putea juca din cauza cumulului de cartonaşe. Chiar şi aşa, selecţionerul naţionalei Simion Altman spune că jucătorii vor da totul pe teren.

„Dorim să construim o echipă competitivă care să se bată cu formaţiile de top din Europa. La fel, avem obiectiv să adunăm şase puncte în următoarele cinci meciuri. Vom lupta în fiecare meci. La final vom trage linie şi vom vedea dacă ne-a reuşit sau nu”, a spus Simion Altman, selecţioner Moldova.

De cealaltă parte, Turcia doreşte să ajungă la Campionatul European, iar la Chişinău are nevoie de toate cele trei puncte. Cu jucători de la Milan, Everton sau Leicester, otomanii s-au impus greu în faţa Andorrei în meciul de sâmbătă.

Tricolorii sunt conştienţi de valoarea adversarilor. O spune chiar apărătorul buturilor.

„Turcia este o echipă omogenă, puternică la toate compartimentele. Atacanţii sunt valoroşi, însă vom încerca să ne opunem şi să scoatem un rezultat pozitiv”, a spus Alexei Koşelev, portar Moldova.

Meciul Moldova-Turcia se va disputa marţi, 10 septembrie pe stadionul Zimbru cu începere de la ora 21:45 şi va fi arbitrat de italianul Davide Masa.

Comentarii