Ştiri

Sursa imaginii: agora.md

Postat de: Cornelia Stefoglu

Ştiri / Sport

11 Sep. 2019 / 09:38

Naţionala de Fotbal a cedat reprezentativei Turciei

Echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova a cedat scor 0-4, contra reprezentativei Turciei, într-un meci ce a contat pentru cea de-a şasea etapă a grupei H de calificare la Campionatul European din 2020, potrivit agora.md.

Turcii au deschis scorul în minutul 37 prin Cenk Tosun. Atacantul lui Everton a speculat ieşirea din poartă a lui Alexei Coşelev, lobând mingea peste portarul moldovean şi înscriind în poarta goală. De altfel, în prima repriză oaspeţii s-au remarcat cu o posesie a balonului de 72%.

În debutul reprizei secunde, oaspeţii şi-au dublat avantajul prin reuşita lui Deniz Turuc. Mijlocaşul lui Fenerbahce a executat foarte bine o lovitură liberă de la circa 30 de metri.

Acelaşi Tosun a marcat pentru 3 la 0, după ce a reluat în poartă, cu capul, o minge respinsă de bara transversală.

Yusuf Yazici a stabilit scorul final de 4-0 printr-un şut la vinclu, după ce a avut culoar liber până în careul tricolorilor. Mijlocaşul francezilor de la Lille a închis tabela de marcaj în minutul 88.

Cu circa 10 minute înainte de final, la scorul de 3-0 pentru oaspeţi, sute de spectatori au început să părăsească stadionul, dezamăgiţi de prestaţia fotbaliştilor moldoveni.

Partida s-a desfăşurat pe stadionul Zimbru din Chişinău.

În urma acestei înfrângeri, moldovenii rămâne pe penultimul loc în grupa H, însă au cea mai slabă apărare, încasând 17 goluri în şase meciuri, un indicator inferior ultimei clasate Andorra, care a încasat doar 14 goluri.

În celelalte meciuri ale grupei, Franţa a învins Andorra cu 3-0 şi Albania a câştigat partida cu Islanda, scor 4-2.

Comentarii