Ştiri

Sursa imaginii: ntv.md

Postat de: Ecaterina Arvintii

Ştiri / Sport

03 Sep. 2020 / 20:01

Igor Armaş va rămâne căpitanul naţionalei Moldovei în meciul cu Kosovo

Igor Armaş rămâne căpitanul naţionalei chiar şi după revenirea lui Alexandru Epureanu. Acest lucru a fost anunţat de selecţionerul Engin Firat înaintea duelului cu reprezentativa statului Kosovo din Liga Naţiunilor. Partida de la Parma este programată în această seară de la ora 21:45, relatează Mesager.

Ploaia torenţială de aseară, la Parma, a schimbat planurile organizatorilor meciului Moldova-Kosovo. Delegatul UEFA, Ciprian Paraschiv, a convocat o şedinţă specială pentru a discuta despre posibilitatea transferării antrenamentelor selecţionatelor pe terenul de rezervă, în intenţia de a păstra gazonul stadionului Ennio Tardini într-o stare bună. Până la urmă a fost luată decizia de a schimba programul conferinţelor de presă şi a antrenamentelor celor două reprezentative. Antrenorii ambelor echipe au acceptat schimbările făcute de UEFA.

„Kosovo este o echipă foarte bună, majoritatea jucătorilor vin din Europa, ceea ce înseamnă că au o educaţie fotbalistică, mai ales în Elveţia, Norvegia şi Suedia. În lot sunt mulţi jucători care au crescut în aceste ţări. Ei sunt pregătiţi bine fizic şi psihologic, au jucători tehnici, puternici şi rapizi, folosesc arma contraatacului şi atacului rapid”, a declarat antrenorul naţionalei, Engin Firat.

Naţionala Moldovei va juca azi, 3 septembrie, împotriva selecţionatei Kosovo, în primul meci din cadrul Ligii Naţiunilor. Partida va începe la ora 21:45.

Comentarii