Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Social

13 Dec. 2019 / 16:13

Un nou director la Autoritatea Aeronautică Civilă

Eugen Coştei este noul director al Autorităţii Aeronautice Civile (AAC). Noul director a fost numit prin ordinul ministrului Economiei şi Infrastructurii, Anatol Usatîi.

Noul director a fost selectat în cadrul unui concurs anunţat de Ministerul Economiei şi Infrastructurii (MEI) şi a fost prezentat astăzi colegilor de către Ana Miron, şefa Serviciului Transport Aerian din cadrul MEI.

Eugen Coştei în calitate de expert în legislaţia aeriană a participat în Proiectul TCB a Organizaţiei Aviaţiei Civile Internaţionale în Kazakhstan. De asemenea, el a absolvit cu succes mai multe cursuri pe lângă Singapore Aviation Academy, JAA Training Organisation, ICAO şi are o vastă experienţă profesională în domeniul aviaţiei civile, deţinând anterior funcţia de director Euro Aviation Consulting Team LTD, director TANDEM AERO şi director adjunct la MoldATSA în anii 2008-2009.

Eugen Coştei a mai activat în cadrul AAC, deţinând consecutiv funcţia de specialist principal la Direcţia Relaţii Externe, şef al Direcţiei Relaţii Internaţionale şi consilier al directorului AAC.

Comentarii