Loading
ro en ru
Social
24 Noiembrie 2012 | 09:37
Un nou accident rutier pe calea ferată
Un nou accident rutier s-a produs la 23 noiembrie, în jurul orelor 18.06, pe segmetul de cale ferată Călăraşi – Sipoteni, în urma căruia au decedat două persoane.
Şoferul unei maşini marca Hunday Gets, a ignorat culoarea roşie a semaforului, dar şi coloana de 12 maşini, pe de o parte şi 10 maşini de cealaltă, care aşteptau deja la semafor venirea trenului marfar Chişinău – Ungheni, ieşind pe contrasens. În timp ce traversa linia de cale ferată, a fost lovit frontal de locomotivă. În urma impactului, pasagerul a murit pe loc, iar şoferul a decedat în drum spre spital.

Acest pasaj se află într-un loc deschis, unde vizibilitatea este de un km pe de o parte şi de cinci km de cealaltă parte, este semaforizat şi sonorizat. Acelaşi lucru îl confirmă şi comisarul adjunct al poliţiei în transporturi Ungheni, Vitalie Mihailă. Potrivit acestuia, circumstanţele exacte ale producerii accidentului se examinează, în vederea stabilirii persoanelor vinovate.

Cazul este precăutat de către Direcţia Poliţiei în Transport.

Acesta este al patrulea accident rutier petrecut pe calea ferată, comis în luna noiembrie, în urma cărora au decedat şase persoane.
 
Comentarii:
Ştiri
Promo
Radio Moldova
În ajunul sfintelor sărbători de Paşti, Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, invită joi, 17 aprilie, la ora 18:00, la un concert de excepţie cu genericul „Poeme Pascale”. Invitatul de onoare este maestrul Eugen Doga, alături de tineri interpreţi din ţara noastră, şi acompaniaţi de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naţionale.
Moldova 1
Un hobby neobişnuit - încondeiatul ouălor de struţ! Aceasta este îndeletnicirea Ecaterinei Saviţchi. Vezi ce mâini dibace are meşteriţa autohtonă în ediţia din această seară a emisiunii „Cine vine la noi?”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam