Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Social

30 Mai 2020 / 19:30

O maşină a Poliţiei, implicată în accident: Poliţistul, transportat la spital

Un automobil ce aparţine Inspectoratului Naţional de Securitate Publică al IGP a fost implicat astăzi într-un accident rutier, pe traseul Chişinău-Bălţi. În urma accidentului, poliţistul de patrulare, în vârstă de 25 de ani, care se se afla în automobilul de serviciu, a fost transportat la Spitalul raional din Orhei cu diferite traume.

Poliţia a stabilit că, în timp ce automobilul staţiona pe partea dreaptă a carosabilului, monitorizând traficul rutier, a fost tamponat din spate de un automobil de marcă Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 46 ani, originar din Ocniţa.

„Inspectoratul General al Poliţiei precizează că maşina de serviciu, de marcă Dacia, staţiona regulamentar şi conform dislocaţiei - pe marginea carosabilului, fiind vizibilă pentru toţi participanţii la traficul rutier. În cadrul acţiunii „10 zile de activităţi împotriva accidentelor rutiere”, aceasta era poziţionată anume în locul în care acum doi ani s-a produs un accident grav, în urma căruia patru persoane au decedat, iar două au fost grav traumatizate”, menţionează Poliţia pe pagina de facebook.

Conducătorul celuilalt automobil a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul prezenţei alcoolului în aerul expirat fiind negativ.

Cazul este investigat de organele de drept.

Comentarii