Loading
ro en ru
Social
24 Ianuarie 2013 | 18:19
MTID atenţionează şoferii despre riscul de înzăpezire a drumurilor publice
În contextul avertizărilor meteo de ninsori puternice şi viscol pentru următoarele trei zile, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor (MTID) atenţionează despre existenţa riscului de înzăpezire a mai multor sectoare pe drumurile publice din regiunile Nord, Centru şi Sud ale ţării.
Potrivit MITD, în prezent sunt mobilizate toate echipele speciale ale întreprinderilor de întreținere a drumurilor. În operațiunile de deszăpezire și distribuire a materialului antiderapant vor fi antrenate 474 autospeciale și 1700 muncitori.

În acest context, Ministerul roagă participanții la trafic ca în perioada următoare să evite călătoriile lungi și să respecte cu maximă atenție restricțiile de viteză specifice sezonului. De asemenea, să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanțuri, lopată), etc.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Cu ocazia sărbătorilor pascale, echipa „World stories” ţi-a pregătit reportaje din toate colţurile lumii. Poţi urmări un festival neobişnuit din Bulgaria unde locuitorii oraşului Sviştov îşi imaginează perioada din timpul Imperiului roman. Festivalul „Vulturul de pe Dunăre” readuce tradiţiile gladiatorilor din nou la viaţă.
Concurs: Fii primul care zboară fără viză în Europa
Din numărul total de 275 de participanţi care au aplicat pentru concursul „Fii primul care zboară fără viză în Europa”, au fost desemnaţi 25 de finalişti. Proiectul este desfăşurat de Guvernul Republicii Moldova în parteneriat cu IPNA Compania Publică „Teleradio-Moldova”, în perioada 7-15 aprilie 2014.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam