Loading
ro en ru
Social
24 Ianuarie 2013 | 18:19
MTID atenţionează şoferii despre riscul de înzăpezire a drumurilor publice
În contextul avertizărilor meteo de ninsori puternice şi viscol pentru următoarele trei zile, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor (MTID) atenţionează despre existenţa riscului de înzăpezire a mai multor sectoare pe drumurile publice din regiunile Nord, Centru şi Sud ale ţării.
Potrivit MITD, în prezent sunt mobilizate toate echipele speciale ale întreprinderilor de întreținere a drumurilor. În operațiunile de deszăpezire și distribuire a materialului antiderapant vor fi antrenate 474 autospeciale și 1700 muncitori.

În acest context, Ministerul roagă participanții la trafic ca în perioada următoare să evite călătoriile lungi și să respecte cu maximă atenție restricțiile de viteză specifice sezonului. De asemenea, să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanțuri, lopată), etc.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Zimbru Chişinău a obţinut un rezultat bun în deplasarea de la Sofia, şi speră la calificarea în runda următoare a Europa League. Meciul va avea loc, joi 24 iulie pe Stadionul Zimbru din capitală.
Dialog Social
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam