Ştiri

Sursa imaginii: facebook.com

Postat de: Mihaela Bucatari

Ştiri / Social

11 Dec. 2019 / 18:45

Mai multe personalităţi ale ţării au primit astăzi distincţii de stat din partea şefului statului

Mai multe personalităţi ale ţării, printre care profesori, veterani de război sau oficiali, care au promovat, de-a lungul anilor valorile neamului nostru au primit astăzi distincţii de stat din partea preşedintelui Igor Dodon. Medaliile au fost conferite în semn de apreciere a meritelor deosebite faţă de stat, pentru muncă îndelungată şi prodigioasă în diverse domenii, înalte calităţi profesionale şi activitate intensă pe tărâm social, relatează Mesager.

Şeful statului, Igor Dodon, a menţionat că va susţine şi va încuraja în continuare oamenii care se dedică meseriei, iar prin profesionalism şi dedicaţie contribuie la dezvoltarea şi prosperarea statului nostru.

„Eu sunt ferm convins că pentru fiecare dintre dumneavoastră aceasta este o ocazie şi o zi deosebită. Aici sunt reprezentanţi care activează în diferite sectoare în diferite segmente. Şi militari, şi oameni din domeniul educaţiei şi cei care se ocupă cu atragerea investitorilor. Eu vreau să vă mulţumesc pentru ceea ce fiecare dintre dumneavoastră aţi făcut pentru ţară”, a declarat preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

La rândul lor, laureaţii distincţiilor au mulţumit autorităţilor pentru apreciere.

„Socot această înaltă distincţie de stat meritul întregului colectiv de aviatori din Republica Moldova. Noi, veteranii aviaţiei civile vă dorim în continuare mult succes, realizări în domeniu, renaşterii economiei naţionale şi dezvoltării ei”, a relatat veteranul Aviaţiei civile, Ştefan Fulga.

„Noi, ofiţerii o să depunem şi în viitor toate eforturile, cunoştinţele acumulate în decursul anilor pentru binele ţării şi a poporului. Cetăţenii Republicii Moldova, tânăra generaţie să cunoască bine istoria ţării, valorile, tradiţiile şi cultura ţării”, a spus preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Cecati.

În final, şeful statului a adresat celor prezenţi felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă, dorindu-le un an nou prosper.

Comentarii