Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Daniela Socolovschi

Ştiri / Social

19 Sep. 2020 / 19:49

Mai multe familii vor beneficia de lemne de foc pentru sezonul rece

Persoanele şi familiile social-defavorizate din capitală şi suburbii vor beneficia de ajutoare sub formă de lemne pentru foc din partea autorităţilor publice locale. Beneficiari ai facilităţilor menţionate sunt cetăţenii ale căror locuinţe se încălzesc cu lemne. O dispoziţie în acest sens a fost semnată de primarul general, Ion Ceban, informează Radio Moldova Actualităţi.

Potrivit edilului capitalei, masă lemnoasă va fi acordată solicitanţilor în limita stocurilor disponibile acumulate la Întreprinderea Municipală „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi”, ca urmare a executării lucrărilor silvotehnice din aliniamentul stradal, în cadrul desfăşurării proiectelor de infrastructură.

Cetăţenii sunt chemaţi să se adreseze direcţiilor teritoriale asistenţă socială şi la primăriile oraşelor, satelor cu o cerere în acest sens.

Autorităţile municipale vor asigura transportarea lemnelor de foc la domiciliul beneficiarilor, atât în raza oraşului Chişinău, cât şi în suburbii, conform unui grafic aprobat.

Comentarii