Loading
ro en ru
Social
25 August 2012 | 14:11
Independenţa R. Moldova – sărbătorită de BDS „Fulger”
“În fiecare an, de Ziua Independenţei, ne aducem aminte prin ce încercări a trecut Republica Moldova pentru a obţine suveranitatea. Colaboratorii Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială Fulger au dat dovadă de curaj şi au luptat pentru integritatea teritorială a ţării şi apărarea suveranităţii Republicii Moldova”. Declaraţia a fost făcută de Prim-ministrul Vdal Filat, la 25 august curent.
Premierul a exprimat recunoştinţa întregii societăţi pentru acest lucru şi i- a felicitat pe angajaţii Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială Fulger cu ocazia aniversării a 21-a a proclamării Independenţei Republicii Moldova, în cadrul festivităţii consacrate apropiatei sărbători, desfăşurate la această sibdiviziune a MAI.

Ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, a menţionat admiraţia societăţii pentru “tăria de caracter şi curajul colaboratorilor Brigăzii cu destinaţie specială "Fulger". Prin acţiunile lor, ei au devenit exemple de urmat pentru tinerii angajaţi ai Brigăzii", a adăugat ministrul Afacerilor Interne.

În cadrul evenimentului, colaboratorii Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială "Fulger" au efectuat o demonstraţie a tehnicii din dotare, exerciţii şi aplicaţii tactice de reţinere a grupurilor criminale.

Brigada de Poliţie cu Destinaţie Specială "Fulger" a MAI a fost creată în 1991.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Concurs: Fii primul care zboară fără viză în Europa
Din numărul total de 275 de participanţi la concursul lansat de Guvernul Republicii Moldova cu genericul „Fii primul care zboară fără viză în Europa” au fost desemnaţi 25 de finalişti.
Radio Moldova
În ajunul sfintelor sărbători de Paşti, Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, invită joi, 17 aprilie, la ora 18:00, la un concert de excepţie cu genericul „Poeme Pascale”. Invitatul de onoare este maestrul Eugen Doga, alături de tineri interpreţi din ţara noastră, şi acompaniaţi de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naţionale.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam