Loading
ro en ru
Social
25 August 2012 | 14:11
Independenţa R. Moldova – sărbătorită de BDS „Fulger”
“În fiecare an, de Ziua Independenţei, ne aducem aminte prin ce încercări a trecut Republica Moldova pentru a obţine suveranitatea. Colaboratorii Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială Fulger au dat dovadă de curaj şi au luptat pentru integritatea teritorială a ţării şi apărarea suveranităţii Republicii Moldova”. Declaraţia a fost făcută de Prim-ministrul Vdal Filat, la 25 august curent.
Premierul a exprimat recunoştinţa întregii societăţi pentru acest lucru şi i- a felicitat pe angajaţii Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială Fulger cu ocazia aniversării a 21-a a proclamării Independenţei Republicii Moldova, în cadrul festivităţii consacrate apropiatei sărbători, desfăşurate la această sibdiviziune a MAI.

Ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, a menţionat admiraţia societăţii pentru “tăria de caracter şi curajul colaboratorilor Brigăzii cu destinaţie specială "Fulger". Prin acţiunile lor, ei au devenit exemple de urmat pentru tinerii angajaţi ai Brigăzii", a adăugat ministrul Afacerilor Interne.

În cadrul evenimentului, colaboratorii Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială "Fulger" au efectuat o demonstraţie a tehnicii din dotare, exerciţii şi aplicaţii tactice de reţinere a grupurilor criminale.

Brigada de Poliţie cu Destinaţie Specială "Fulger" a MAI a fost creată în 1991.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Radio Moldova
Radio Moldova Muzical va transmite în direct, de la Sala cu Orgă, Serata de creaţie a compozitorului Oleg Negruţa. Compoziţiile muzicale ale maestrului vor fi interpretate de Orchestra Naţională de Cameră, dirijată de Vladimir Andrieş; Corul Naţional de Cameră, dirijat de Ilona Stepan; Ansamblul de Acordeonişti, condus de Eugen Negruţa; Ansamblul ,,Barocco”, condus de Anna Strezeva; soliştii Cristian Florea (violoncel), Simion Duja ( clarinet), Igor Znatakov (saxofon, clarinet), Liliana Marin (mezzo soprană) şi Serghei Pilipeţchi (tenor).
Radio Moldova
Studioul mare al Casei Radio a fost astăzi neîncăpător pentru zeci de artişti profesionişti şi amatori din mai multe localităţi ale Moldovei. Peste 20 de formaţii artistice şi corale au evoluat în cadrul celei de-a V-a ediţii a Festivalului Naţional al Cântecului şi Colindei Pascale. Unii artişti au prezentat cântece în premieră.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam