Ştiri

Sursa imaginii: chisinau.md

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Social

14 Aug. 2020 / 11:30

Iarmaroace şcolare vor fi organizate la Chişinău

La Chişinău va avea loc un iarmaroc şcolăresc, în perioada 26-30 august. O dispoziţie în acest sens a fost semnată de primarul general, Ion Ceban.

Potrivit Primăriei Chişinău, iarmarocul va activa în intervalul orelor 10:00-20:00. 

Organizatorul târgului este un centru internaţional de expoziţii, care va asigura respectarea măsurilor privind controlul infecţiei COVID-19, inclusiv cele privind distanţarea socială între participanţi, numărul cărora să nu depăşească cifra de 49 de persoane.

Totodată, în perioada 25 august - 6 septembrie, vor fi organizate iarmaroace cu mărfuri pentru şcoală în sectoarele municipiului Chişinău. Preturile vor stabili locurile pentru târgurile respective, programul de activitate, sortimentul de mărfuri conform tematicii şi vor elibera autorizaţii de funcţionare agenţilor economici de profil.  

La rândul lor, titularii de autorizaţii vor asigura, în mod obligatoriu, condiţii corespunzătoare pentru expunerea, protejarea şi păstrarea mărfurilor, cu respectarea măsurilor de prevenire şi diminuare a răspândirii virusului COVID-19. 

Amintim că primarul general, Ion Ceban, a solicitat Direcţiei educaţie, tineret şi sport şi administraţiei instituţiilor şcolare din municipiului Chişinău ca până la 20 august informaţiile cu privire la programul după care va activa fiecare instituţie de învăţământ să fie făcute publice.

Comentarii