Ştiri

Sursa imaginii: allmoldova.md

Postat de: Mihaela Bucatari

Ştiri / Social

20 Mai 2019 / 11:03

Autorităţile publice locale vor continua să lupte cu vânzătorii ambulanţi

Autorităţile publice locale vor continua să lupte cu vânzătorii ambulanţi. Primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a declarat astăzi, în cadrul şedinţei primăriei că măsura este luată pentru a asigura siguranţa alimentelor şi a menţine libere trotuarele care sunt destinate pentru pietoni nu pentru spaţii comerciale, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Codreanu promite că, la fel ca anul trecut, autorităţile locale vor organiza iarmaroace tematice în sectoarele din oraş, care au drept scop susţinerea business-ului mic.

Primarul capitalei cheamă toţi agenţii economici să se conformeze regulilor şi să intre în pieţe, respectând legislaţia şi totodată să vină cu abordări inovative.

Edilul a reamintit că staţionarea şi parcarea pe trotuare este interzisă.

Reamintim că, săptămâna trecută între un comerciant de produse lactate şi autorităţile publice locale a izbucnit un scandal. Comerciantul a acuzat responsabilii din primărie că nu îl lasă să-şi vândă produsul, pe când cei din cadrul primăriei spun că producătorul trebuie să se conformeze regulilor şi să vândă în spaţiile speciale amenajate comerţului, dar nu în stradă.

Comentarii