Loading
ro en ru
Social
28 Iulie 2012 | 13:03
A murit strivit de remorca unui tractor
Sfârşit tragic pentru un tânăr de 24 de ani, care a fost strivit între remorca unui tractor şi un microbuz, pe marginea drumului, în apropiere de oraşul Hânceşti. Accidentul s-a produs vineri seara, 27 iulie, aproape de miezul nopţii.
Ofiţerul de urmărire penală din cadrul Comisariatului de Poliţie Hânceşti, Oleg Erhan, a declarat pentru Info-Prim Neo că tânărul era împreună cu un prieten, şoferul tractorului. Cei doi transportau paie. La un moment dat s-au oprit pe marginea carosabilului din cauza unei defecţiuni la tractor.

În timp ce şoferul se uita la roată, tânărul a mers să pună un obstacol în spatele tractorului şi în acel moment a fost lovit de un microbuz, fiind prins între cele două unităţi de transport. Tânărul, originar din raionul Cantemir, a decedat la faţa locului.

În prezent se stabilesc circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul şi cine se face vinovat.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Moldova 1, în parteneriat cu Centrul Nibiru şi Amnesty International, prezintă o nouă ediţie din ciclul de reportaje „Carta drepturilor”, care vor fi difuzate lunar, în ultima zi de joi a lunii.
Moldova 1
Voinicica, sau rucola, cum e cunoscută mai nou, este o plantă ce se recomandă în curele de slăbire, 20 de căni de rucola având tot atâtea calorii cât un măr. Rucola conţine multe minerale, vitamine şi antioxidanţi care apără organismul, ficatul şi ajută la circulaţia sângelui. Mai mult, contribuie la întărirea oaselor, eliminarea toxinelor şi a radicalilor liberi din oragnism.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam