Ştiri

Sursa imaginii: army.md

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Regional

02 Apr. 2020 / 20:00

Respectarea regimului de carantină la Soroca, Ştefan-Vodă şi Carahasani, monitorizată de oamenii legii

Peste 100 de militari, carabinieri şi poliţişti monitorizează respectarea regimului de carantină impus în Soroca, Ştefan-Vodă şi în satul Carahasani, relatează Mesager.

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a întreprins astăzi o vizită la Ştefan Vodă, unde a verificat nivelul de pregătire pentru gestionarea situaţiei şi s-a asigurat că toţi cei implicaţi au la dispoziţie echipamentul necesar, sunt protejaţi şi informaţi corespunzător.

Începând de aseară, poliţiştii împreună cu militarii au instalat corturi şi verifică persoanele, dar şi unităţile de trasport care intră şi ies din localităţi. La Ştefan Vodă au fost instalate trei posturi fixe şi patru echipe mobile.

„Noi am redislocat puţin forţele, o să vedeţi mai puţine automobile pe străzi în Chişinău, asta nu înseamnă că nu sunt soldaţi pe străzi. O parte din automobile au plecat în zonele afectate, Ştefan Vodă şi Soroca, acolo unde va fi regim de carantină. Noi avem tehnică care poate dezinfecta spaţii, obiecte şi la necesitate vor fi implicate”, a declarat ministrul Apărării, Alexandru Jizdan. 

Comentarii