Ştiri

Sursa imaginii: Imagine simbol

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Regional

12 Mai 2019 / 19:30

Peste 100 de persoane au participat la un mini-maraton din Comrat

Zeci de amatori şi sportivi profesionişti şi-au disputat întâietatea la un mini-maraton, ce s-a desfăşurat în municipiul Comrat. Organizatorii competiţiei sunt autorităţile locale şi mai multe organizaţii sportive, relatează Mesager.

„Pentru prima dată fugim, cred că nu şi ultima. Avem doi sportivi mai în vârstă aici. Întreaga familie a decis să participe”, a spus Andrei Novac, participant.

„Liceul „Elena Mavrodi” participă anul la acesta la mini-maraton, băieţii noştri încearcă să-şi testeze puterile şi să ia premii”, a menţionat Elizaveta Smelcova, profesoară de educaţie fizică.

Alături de locuitorii oraşului Comrat, la fel ca şi în anii trecuţi, a alergat şi primarul municipiului Comrat, Serghei Anastasov.

„Sportul este sănătatea naţiunii noastre, munca fizică la domiciliu a fost primul sport practicat de mine, de la 14 ani participam la toate campionatele Moldovei, am ocupat locuri premiante. Am venit aici cu toată familia, astăzi este o adevărată sărbătoare a sportului”, a declarat Serghei Anastasov.

Mini-maratonul anual de la Comrat a adunat peste 100 de alergători de diferite vârste.

Comentarii