Ştiri

Sursa imaginii: politia.md

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Regional

15 Iul. 2019 / 13:20

O persoană a decedat şi alta a ajuns la spital urmare a unui accident în raionul Comrat

O persoană a decedat şi alta a fost traumatizată ca urmare a unui grav accident de circulaţie produs în raionul Comrat, relatează Radio Moldova Actualităţi.

„La data de 14 iulie, în jurul orei 23:15, la Serviciul 112 Inspectoratul de Poliţie Comrat a fost sesizat de o persoană precum că în satul Svetlîi se deplasează cu viteză excesivă cinci motociclete, iar conducătorii acestora loveau cu pumnii în automobile. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei. Totodată, un poliţist al IP Comrat, aflându-se în grupul operativ, deplasându-se în direcţia Sud cu maşina cu girofarul pornit, a ciocnit lateral cu partea stângă motocicleta condusă de un bărbat de 33 de ani, locuitor al raionului Cahul, care se deplasa în întâmpinare cu viteză excesivă. Ulterior, motocicleta condusă de un tânăr de 28 de ani s-a ciocnit cu automobilul care staţiona pe carosabil. În urma accidentului, unul dintre conducători a decedat la Spitalul raional Comrat, iar celălalt a fost transportat la spital”, a declarat ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Nina Mereacre.

În cazul dat a fost iniţiată urmărirea penală, iar Procuratura raionului Comrat urmează să investigheze toate circumstanţele producerii accidentului. 

Comentarii