Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Golban Ionela

Ştiri / Radio Moldova Tineret Promo

10 Mai 2019 / 08:07

„Acţiune pentru naţiune – Voluntariat. Implicare. Cooperare”: Detalii la RMT

Radio Moldova Tineret (RMT) a organizat, pe 7 mai, un talk-show public în oraşul Sângerei. Tema talk-show-ului „Acţiune pentru naţiune – Voluntariat. Implicare. Cooperare” a fost propusă de participanţii sesiunii de instruire despre reportajul radio.

La talk-show au fost prezenţi elevi, voluntari, reprezentanţi ai ONG-urilor şi ai administraţiei publice locale. Participanţii au discutat despre implicarea tinerilor în viaţa comunităţii, beneficiile voluntariatului şi oportunităţile de voluntariat din ţară şi din localitate.

Cum ne implicăm în viaţa comunităţii? Care sunt oportunităţile de voluntariat disponibile pentru tinerii din Sângerei? Cum să dezvoltăm sectorul de voluntariat - despre aceasta au încercat să afle jurnaliştii RMT, împreună cu participanţii la talk-show.

Detalii de la acest eveniment aflăm din ediţia de vineri, 10 mai, începând cu ora 18:00, pe frecvenţele RMT.

Talk-show-ul a fost organizat în colaborare cu IREX Europe şi finanţat de Uniunea Europeană. Conţinutul acestei publicaţii este responsabilitatea exclusivă a Radio Moldova Tineret şi nu reflectă în niciun fel opiniile Uniunii Europene.

Amintim că RMT este unul dintre câştigătorii concursului de granturi mici pentru instituţiile de presă locale din Republica Moldova. Concursul a fost lansat de IREX Europe în cadrul programelor „Încurajarea tinerilor pentru a deveni cetăţeni activi” şi „Consolidarea Presei Independente şi a Educaţiei Mediatice în Moldova”.

 

Comentarii