Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Golban Ionela

Ştiri / Social

30 Oct. 2020 / 17:44

Mesaj de felicitare din partea directorului general al companiei, Olga Bordeianu

În contextul aniversării a 90 de ani ai Radio Moldova, Olga Bordeianu, directorul general al Companiei „Teleradio-Moldova”, felicită cordial echipa radio, exprimându-şi recunoştinţa pentru efortul depus şi profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul timpului.

Emisiunile radio sunt recunoscute şi apreciate de majoritatea cetăţenilor Republicii Moldova. Acest succes se datorează activităţii cu dăruire a tuturor reporterilor, regizorilor, prezentatorilor, redactorilor, producătorilor care fac parte din familia radio.

„Transmit un mesaj de felicitare tuturor celor care au participat şi care continuă să ia parte la crearea produsului audio, pentru capacitatea de a oferi informaţii corecte, verificabile şi transparente, de a realiza emisiuni educative şi culturale de calitate, dar şi pentru cele de divertisment. Cu această ocazie remarcabilă, îmi exprim recunoştinţa profundă faţă de talentul angajaţilor, care promovează cu dedicaţie principii ca profesionalism şi responsabilitate în munca de zi cu zi. Încercările prin care au trecut membrii echipelor TRM au servit drept imbold spre adaptare şi progres, demonstrându-şi iscusinţa prin emisiunile pe care le produc. Mulţumim radioascultătorilor pentru înţelegere şi respect faţă de producătorii emisiunilor. Sperăm să consolidăm încrederea generaţiei actuale de consumatori, să adunăm în jurul radioului generaţii viitoare cu gândire critică şi constructivă. Actualmente, este deosebit de important să menţinem direcţia clară în informarea echilibrată şi imparţială a publicului, fiind o sursă demnă de încredere pentru oamenii din întreaga ţară. Varietatea produselor pe care le oferă Radio Moldova, Radio Moldova Muzical şi Radio Moldova Tineret contribuie la dezvoltarea complexă a audienţei, iar promovarea principiilor europene este esenţa progresului democratic al Republicii Moldova”, a menţionat Olga Bordeianu.

La Mulţi Ani, Radio Moldova!

Menţionăm că, pe 30 octombrie, Postul Naţional de Radio marchează 90 de ani de la înfiinţare.

 

Comentarii