Ştiri

Sursa imaginii: unicef.org

Postat de: Cornelia Stefoglu

Ştiri / Radio Moldova Muzical Promo

26 Iul. 2019 / 08:08

Concertul final al proiectului „La La Play Voices" - în transmisiune directă la Radio Moldova Muzical

Vineri, 26 iulie, Radio Moldova Muzical difuzează în direct, din scuarul Catedralei Mitropolitane din Chişinău, concertul final al proiectului „La La Play Voices"- cel mai ambiţios proiect de incluziune socială prin muzică, destinat copiilor de la 10 la 16 ani din Republica Moldova.

Alături de Moldovan National Youth Orchestra va evolua soprana Ana Cernicova şi alţi opt solişti – opt copii dintre cei 130 de participanţi, selectaţi în cadrul ediţiei din acest an, a doua la număr, a concursului. Dirijori - Cristian Spătaru şi Andriano Marian.
Din data de 20 aprilie când a fost dat start proiectului, au fost parcurşi peste 8000 kilometri, pentru a întâlni peste 700 de copii cu aptitudini muzicale, încurajaţi fiind să participe, inclusiv, copiii cu autism şi cu dizabilităţi locomotorii.
Pentru a-şi dezvolta abilităţile prin ore de cor alături de o orchestra simfonică şi sesiuni de dezvoltare personală menite să ofere incluziune participanţilor, finaliştii proiectului au beneficiat de un campus de vară, fiind ghidaţi de cei mai buni experţi.

Rezultatul final îl vor constitui cinci concerte alături de Moldovan National Youth Orchestra pentru perioada iulie-decembrie, susţinute pe cele mai prestigioase săli din ţară şi nu doar. Unul din aceste concerte vă invităm să-l ascultaţi, vineri 26 iulie, începând cu ora 19.30, pe undele Radio Moldova Muzical şi on-line pe TRM.MD.

Ascultă Radio Moldova Muzical şi savurează muzica sufletului tău!

Comentarii