Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Radio Moldova Muzical Promo

19 Iul. 2019 / 16:44

Audiaţi la Radio Moldova Muzical selecţiuni din cadrul Festivalului iTunes susţinut de Kylie Minogue

Începe weekendul împreună cu Radio Moldova Muzical. Sâmbătă, 21 iulie vă invităm la o nouă ediţie a programului Ave Pop Rock. Vă propunem spre audiţie selecţiuni din cadrul pe Festivalul iTunes susţinut de Kylie Minogue, ce a avut loc în Londra în 2014.

Kylie Minogue este o cântăreaţă şi actriţă australiană, câştigătoare a unui premiu Grammy şi decorată cu Ordinul Imperiului Britanic. Minogue a devenit cunoscută la sfârşitul anilor 1980 când a jucat într-un  serialul australian intitulat Neighbours, după care în anul 1987 a devenit celebră şi în calitate de artistă pop. La mijlocul anilor 1990 Minogue a început să se afirme ca o compozitoare şi interpretă credibilă. Popularitatea i-a crescut din nou în 2000, devenind cunoscută pentru videoclipurile realizate cu minuţiozitate şi extravagantele concerte susţinute în direct.

Aşadar, nu rataţi să vă delectaţi cu hiturile ei. Realizatoarea emisiunii Mariana Langa, vă dă întâlnire sâmbătă începând cu ora 18:05 la Radio Moldova Muzical sau pe TRM.MD.

Comentarii