Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Politic

22 Aug. 2019 / 11:19

Valeriu Munteanu, candidatul USB la Primăria Chişinău

Valeriu Munteanu este candidatul Uniunii Salvaţi Basarabia (USB) la alegeri pentru Primăria Chişinău. Potrivit unui comunicat de presă al partidului decizia în cauză a fost luată de către Biroul Politic al USB.

„USB a decis să înceapă lupta prin cucerirea principalei redute identitare şi naţionale din Republica Moldova — capitala Chişinău.  Astfel, Biroul Politic al USB, mandatat de Consiliul Republican al partidului, a decis desemnarea domnului Valeriu Munteanu pentru alegerile la funcţia de primar al capitalei. Victoria pentru Chişinău este vitală pentru bătălia pe care ne-am asumat-o”, se arată în comunicat USB.

„Blatul pe care cele două entităţi politice Blocul ACUM (PAS şi PPDA) şi PSRM îl vor face la alegerile locale din Chişinău va trebui anulat de locuitorii capitalei prin votul acordat USB şi respectiv lui Valeriu Munteanu, candidatului acesteia pentru primăria municipiului Chişinău. Alegerile pentru Chişinău sunt geopolitice, dar PSRM şi ACUM s-au înţeles să nu vorbească de geopolitică, ci numai de floricele şi borduri în campania pentru funcţia de primar. USB susţine că numai victoria orientării româneşti şi euro-atlantice în Chişinău poate aduce prosperitate oraşului şi locuitorilor săi”, se mai arată în comunicat.

Amintim că Valeriu Munteanu a participat la ultimele alegeri pentru primăria capitalei în 2018 şi a luat puţin peste 3%. În cel de-al doilea tur, Munteanu l-a susţinut la scrutin pe Andrei Năstase.

Comentarii