Loading
ro en ru
Politic
19 Septembrie 2012 | 09:00
Reprezentantul Preşedinţiei OSCE vine în R. Moldova
Ministrul pentru Afaceri Europene, reprezentantul Preşedinţiei irlandeze a OSCE, Lucinda Creighton, va vizita R. Moldova, în perioada 19-21 septembrie, pentru a discuta angajamentul OSCE în R. Moldova.
Potrivit unui comunicat de presă, Creighton se va întâlni joi cu preşedintele Nicolae Timofti, premierul Vlad Filat, reprezentanți ai Guvernului, precum şi cu Ambasadorii statelor UE acreditate în ţară şi angajaţii Misiunii OSCE.

În aceiaşi zi, oficialul va merge la Tiraspol unde va avea o întrevedere cu negociatorul principal din partea regiunii transnistrene, Nina Ştanschi.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Concurs: Fii primul care zboară fără viză în Europa
Din numărul total de 275 de participanţi la concursul lansat de Guvernul Republicii Moldova cu genericul „Fii primul care zboară fără viză în Europa” au fost desemnaţi 25 de finalişti.
Radio Moldova
În ajunul sfintelor sărbători de Paşti, Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, invită joi, 17 aprilie, la ora 18:00, la un concert de excepţie cu genericul „Poeme Pascale”. Invitatul de onoare este maestrul Eugen Doga, alături de tineri interpreţi din ţara noastră, şi acompaniaţi de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naţionale.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam