Ştiri

Sursa imaginii: Botosaneanul

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Politic

13 Iun. 2019 / 11:20

PNL filiala Republica Moldova face precizări în legătură cu declaraţiile Vitaliei Pavlicenco

În contextul crizei politice de la Chişinău PNL filiala Republica Moldova face într-un comunicat de presă următoarea precizări cu referire la ultimele informaţii apărute în spaţiul public.

„Declaraţiile făcute de dna Pavlicenco nu reflectă poziţia Partidului Naţional Liberal din România. Ne vedem nevoiţi să reiterăm faptul că dna Pavlicenco foloseşte în mod fraudulos şi fără aprobarea conducerii PNL sigla şi numele partidului istoric.

Poziţia oficială a Partidului Naţional Liberal este de a susţine acţiunile politice democratice ale formaţiunilor din Republica Moldova conduse de Maia Sandu şi Andrei Năstase.

Considerăm că Parlamentul ales de cetăţeni are deplina legitimtate de a investi un Guvern prin votul majorităţii.

PNL este consecvent parteneriatului cu formaţiunile politice din Blocul ACUM. Considerăm că partidele care compun Blocul ACUM reprezintă garanţia unui parcurs european pentru Republica Moldova, reprezintă şansa reală pentru fiecare cetăţean al Republicii Moldova, şansa la libertate, demnitate şi prosperitate. Blocul ACUM reprezintă garanţia asigurării unei democraţii autentice în Republica Moldova şi forţa politică ce are capacitatea de a readuce instituţiile statului din Republica Moldova în slujba cetăţeanului şi nu la dispoziţia unor oligarhi”, se arată în comunicatul PNL.

Amintim că Partidul Naţional Liberal din Moldova a emis ieri un comuncicat în care susţine că „rezultatele alegerilor parlamentare din 24 februarie au fost compromise, după ce s-a descoperit că Partidul Socialiştilor şi Igor Dodon au încălcat grav legislaţia în vigoare” Reprezentanţii formaţiunii au emis o declaraţie publică prin care solicită ca PSRM să fie scos în afara legii şi să fie organizate alegeri repetate.

Comentarii

Ultimele Ştiri

Italia interzice intrarea în ţară a persoanelor din 13 ţări

Ştiri / Internaţional

10 Iul. 2020 / 09:35

Italia interzice intrarea în ţară a persoanelor din 13 ţări

Moţiunea simplă în domeniul sănătăţii a eşuat

Ştiri / Politic

09 Iul. 2020 / 20:49

Moţiunea simplă în domeniul sănătăţii a eşuat

Pagube provocate de precipitaţii la Comrat

Ştiri / Regional

09 Iul. 2020 / 19:44

Pagube provocate de precipitaţii la Comrat

Mărturii din Gulag la Cetatea Soroca

Ştiri / Regional

09 Iul. 2020 / 19:11

Mărturii din Gulag la Cetatea Soroca

Scuarul de pe strada Bucuriei a fost renovat

Ştiri / Social

09 Iul. 2020 / 18:27

Scuarul de pe strada Bucuriei a fost renovat

Vezi arhiva