Ştiri

Sursa imaginii: radiochisinau

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Politic

14 Mar. 2019 / 17:56

PMP va colecta semnături în Moldova pentru candidatura lui Traian Băsescu la alegerile europarlamentare

Eugen Tomac, preşedintele Partidul Mişcarea Populară (PMP) din România, a anunţat priorităţile formaţiunii sale pentru alegerile europarlamentare, în contextul lansării la Chişinău a campaniei de colectare a semnăturilor pentru candidatura lui Traian Băsescu la alegerile europarlamentare. Astfel, PMP promite că va promova la Bruxelles Unirea Republicii Moldova cu România, relatează Mesager.

Eugen Tomac susţine că Uniunea Europeană nu are un plan de extindere, iar unica soluţie de integrare pentru Moldova, este Unirea cu România.

„Europa la ora actuală nu are un proiect de extindere a Uniunii, în schimb, nimeni nu se va opune dacă majoritatea cetăţenilor Republicii Moldova vor cere ca cele două state să se reunifice. MUSCA Salariile din Europa, pensiile din Europa, calitatea vieţii din Europa, o pot avea doar printr-un singur proiect - Unirea cu România”, a spus Eugen Tomac.

Dacă majoritatea moldovenilor îşi vor dori Unirea, nimeni nu se va putea opune voinţei populare, a mai adăugat Eugen Tomac.

Alegerile pentru Parlamentul European se vor desfăşura în România, în 26 mai.

Comentarii