Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Politic

12 Iun. 2019 / 16:04

ONG-uri din Moldova critică situaţia politică din ţară

Mai multe ONG-uri din Moldova susţin Guvernul Maia Sandu, nou ales, poziţia acestora a fost exprimată astăzi în cadrul unei conferinţe de presă, relatează Radio Moldova Actualităţi.

„Aducem o părere de regret faţă de ceea ce se întâmplă în ţară, dualismul puterii. PDM, pierzând alegerile şi nefiind capabil să intre în guvernare, refuză să cedeze guvernarea prin mod paşnic coaliţiei formate din PSRM şi ACUM. Noi exprimăm nedumerirea noastră faţă de îngâmfarea şi lipsa de respect, moralitate pe care o denotă PDM atunci când blochează accesul către instituţiile statului pe de o parte, dar pe de altă pare spun că ei doar pichetează aceste clădiri şi oricine e liber să vină acolo”, a declarat preşedintele Mişcării de Tineret „Urmaşii lui Ştefan”, Dumitru Roibu.

Anterior, Andrian Candu a declarat în cadrul unei emisiuni TV că „oamenii instalaţi în faţa instituţiilor de stat le apără de pericole din afara ţării. Sunt riscuri. Şi nu sunt doar oamenii PDM-ului. Sunt combatanţi, spre exemplu, care nu fac parte din PDM, nici nu sunt simpatizanţi ai PDM”, a spus Andrian Candu.

Comentarii