Loading
ro en ru
Politic
26 Februarie 2013 | 10:34
Octavian Ţîcu, propus în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului
Premierul Vlad Filat a propus astăzi, 26 februarie, preşedintelui R. Moldova, Nicolae Timofti, numirea lui Octavian Ţîcu în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului.
Potrivit serviciului de presă al Guvernului, Filat a făcut propunerea lui Țîcu în această funcție în temeiul articolului 98 aliniatul (6) din Constituţie şi al articolului 4 din Legea nr.64-XII din 31 mai, 1990, cu privire la Guvern.

Octavian Ţîcu s-a născut la 21 august, 1972, în satul Costuleni, raionul Ungheni. Este licenţiat în Istorie, Universitatea “Al. I. Cuza”, Iaşi, România, şi este şeful Catedrei Istorie Contemporană Universală şi Ştiinţe Politice, Departamentul Istorie şi Relaţii Internaţionale, ULIM. Cunoaşte româna, rusa, engleza şi germana. Este căsătorit şi are un copil.
 
Guvernul a aprobat demisia ministrului Tineretului și Sportului, Ion Cebanu la 6 februarie. Ulterior, Consiliul Republican al PL, a decis să îl propună pe Ion Cebanu pentru funcţia de şef al Agenţiei Moldsilva, iar în locul lui, la Ministerul Tineretului şi Sportului să fie numit Octavian Ţîcu.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Concurs: Fii primul care zboară fără viză în Europa
Din numărul total de 275 de participanţi care au aplicat pentru concursul „Fii primul care zboară fără viză în Europa”, au fost desemnaţi 25 de finalişti. Proiectul este desfăşurat de Guvernul Republicii Moldova în parteneriat cu IPNA Compania Publică „Teleradio-Moldova”, în perioada 7-15 aprilie 2014.
Radio Moldova
În ajunul sfintelor sărbători de Paşti, Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, invită joi, 17 aprilie, la ora 18:00, la un concert de excepţie cu genericul „Poeme Pascale”. Invitatul de onoare este maestrul Eugen Doga, alături de tineri interpreţi din ţara noastră, şi acompaniaţi de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naţionale.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam