Ştiri

Sursa imaginii: Vestnik Kavkaza

Postat de: Vasile Cojocari

Ştiri / Politic

15 Mai 2019 / 10:37

Igor Dodon se va întâlni cu Vladimir Zelensky

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon va avea o întrevedere cu proaspătul preşedintele ales al Ucrainei. Despre aceasta cei doi au discutat ieri într-o convorbire telefonică, anunţă preşedintele Dodon pe pagina sa de Facebook.

„L-am felicitat cu prilejul alegerii sale în funcţia de şef al statului vecin şi i-am urat succes în această misiune responsabilă. Am făcut un schimb de opinii cu privire la relaţiile bilaterale dintre Republica Moldova şi Ucraina în diverse domenii de interes reciproc. Am convenit asupra organizării unei întrevederi bilaterale în cadrul căreia să discutăm cele mai actuale probleme”, notează Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Amintim că de la începutul mandatului său de preşedinte, Igor Dodon nu a avut nicio întrevedere cu cu şefii statelor vecine.

Vladimir Zelenski a devenit preşedinte al Ucrainei, după ce în ce de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale a acumulat circa 73% din voturi în timp ce oponentul său, fostul preşedinte al Ucrainei, Petro Poroşenko, circa – 25%.

Comentarii

Ultimele Ştiri

Gunoiştile, sursă de poluare a apelor

Ştiri / Social

01 Iun. 2020 / 18:00

Gunoiştile, sursă de poluare a apelor

Ocniţa: Un depozit frigorific a fost cuprins de flăcări

Ştiri / Regional

01 Iun. 2020 / 16:15

Ocniţa: Un depozit frigorific a fost cuprins de flăcări

Proiectul legii ONG-urilor, păreri împărţite

Ştiri / Politic

01 Iun. 2020 / 16:06

Proiectul legii ONG-urilor, păreri împărţite

Vezi arhiva