Loading
ro en ru
Politic
11 Septembrie 2012 | 17:02
Dmitri Medvedev vine la Chişinău
Premierul Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev va vizita R. Moldova. Invitaţia a fost lansată de către Vlad Filat în cadrul întrevederii de astăzi, 11 septembrie cu premierul rus. Serviciul de presă al Guvernului anunţă că premierul rus a acceptat invitaţia lui Vlad Filat.
Deocamdată nu se cunoaște în ce perioadă Dmitri Medvedev își va efectua vizita în R. Moldova.

Potrivit Serviciului de presă al Guvernului, cei doi oficiali au avut astăzi o întrevedere tete-a-tete, care a fost urmată  de o întrevedere în plen a delegațiilor. În cadrul acesteia s-a discutat despre relațiile dintre cele două state la etapa actuală și importanţa menţinerii în continuare a unei dinamici pozitive pe toate dimensiunile. Dmitri Medvedev a declarat pentru presă că, în cadrul întrevederii, discuțiile au fost intensive și deschise. Premierul rus a precizat că există posibilitatea extinderii relațiilor economice.

Totodată, Dmitri Medvedev a mai menționat că, în cadrul întrevederii, au fost abordate subiecte ce vizează cooperarea în sectoarele agricol, energetic, alimentar și IT. Pe agenda discuțiilor au figurat și problema transnistreană, livrarea vinului moldovenesc în Rusia.

Vlad Filat se află într-o vizită de trei zile la Moscova.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Cu ocazia sărbătorilor pascale, echipa „World stories” ţi-a pregătit reportaje din toate colţurile lumii. Poţi urmări un festival neobişnuit din Bulgaria unde locuitorii oraşului Sviştov îşi imaginează perioada din timpul Imperiului roman. Festivalul „Vulturul de pe Dunăre” readuce tradiţiile gladiatorilor din nou la viaţă.
Concurs: Fii primul care zboară fără viză în Europa
Din numărul total de 275 de participanţi care au aplicat pentru concursul „Fii primul care zboară fără viză în Europa”, au fost desemnaţi 25 de finalişti. Proiectul este desfăşurat de Guvernul Republicii Moldova în parteneriat cu IPNA Compania Publică „Teleradio-Moldova”, în perioada 7-15 aprilie 2014.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam