Ştiri

Sursa imaginii: unimedia.info

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Politic

17 Sep. 2019 / 14:58

Deputata Arina Spătaru şi-a dat demisia din funcţia de membru al Biroului Politic Permanent al PPDA

Deputata Arina Spătaru şi-a dat demisia din funcţia de membru al Biroului Politic Permanent al Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA). Anunţul a fost făcut de Arina Spătaru pe pagina sa de Facebook.

„Am decis să-mi dau demisia din calitatea de membru al Biroului Politic Permanent al Partidului „Platforma Demnitate şi Adevăr”, să plec din organul de conducere, în care vocea mea în perioada de iulie-septembrie anului curent nu a fost auzită şi nu a avut nicio valoare(…) Nu pot fi membra Biroului Politic al PPPDA atunci când lumea din organizaţiile teritoriale ale partidului geme de nedreptate. Îmi asum eşecul negocierilor în cadrul Blocului ACUM pentru tot partidul şi în numele tuturor membrilor partidului, inclusiv celor din OT Bălţi”, a notat deputata.

La alegerile din februarie, Arina Spătaru a ajuns deputat în Parlamentul de la Chişinău. Ea a obţinut cele mai multe voturi în circumscripţia uninominală nr. 10, acolo unde a participat din partea blocului Electoral „ACUM”, scrie Ziarul de Gardă. 

Comentarii