Loading
ro en ru
Moldova 1
21 Septembrie 2012 | 14:50
Familia Burlaca-Gologan, vine în platoul „O seară în familie”
Timpul se răceşte, vine toamna cu dimineţi şi seri reci, iar viroza ne dă târcoale, pe mulţi i-a răpus. Ce poţi face într-o sâmbătă de septembrie? Rusalina Russu te invită din nou la o seară de suflet cu o familie talentată, pozitivă şi numeroasă în platoul emisiunii „O seară în familie”!
„El s-a îndrăgostit de ea într-o fărâmă de secundă! Ea a fost lovită de săgeata lui Cupidon imediat! Sunt tineri, frumoşi, talentaţi, cu mari planuri de viitor, dar şi destule realizări la timpul prezent!” aşa îşi descrie autoarea invitaţii de sâmbătă, 22 septembrie.

„Deliciul acestei poveşti de iubire este, fără îndoială, fetiţa cuplului Milissa-Alexandrina, nume pus în cinstea bunicilor! Dacă vă interesează cum se trăieşte într-o casă în care toată lumea are pretenţii artistice şi creează? Cum se împacă socrul şi ginerele, sora şi fratele pe platoul de filmare, dar şi mama cu fiica la aceeaşi bucătărie? Cum e să creezi propriul teatru „Geneza Art” şi cum să reuşeşti să te menţii pe val în această lume plină de obstacole” nu rataţi întâlnirea cu Rusalina Russu în platoul emisiunii „O seară în familie”.

De la 19.50, vă invităm să cunoaşteţi familia Daniela Burlaca şi Iurie Gologan. Pentru susţinere morală, vin să îi susţină fratele Danielei, Roman Burlaca şi părinţii acesteia Alexandru şi Ludmila Burlaca.

Atmosferă specială ne creează cu vocile cristaline, trio-ul de fete „Vatra Neamului”.

Învaţă să preţuieşti şi să iubeşti ce ai împreună cu „O seară în familie”, în fiecare sâmbătă, de la 19.55, cu Rusalina Russu, doar la Moldova 1. 
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo Sondaj
Ce gen de emisiuni preferati ?
Divertisment
Politic
Social
Emisiuni de dezbateri
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam