Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Rusica Viorica

Ştiri / Moldova 2 Promo

08 Mai 2019 / 17:43

În premieră, TV Moldova 2 va transmite LIVE o emisiune radiofonică

Începând cu data de 10 mai, TV Moldova 2 în parteneriat cu postul naţional de radio vine cu surpriză frumoasă pentru toţi telespectatorii şi radioascultătorii.

Emisiunea dedicată celui mai tânăr public, „Ora Copiilor” va fi transmisă LIVE şi pe TV Moldova 2, cu genericul  „Ora copiilor: Start Weekend”.  Ilona Spătaru, directoarea de programe Moldova 2, a declarat că proiecte de acest gen sunt binevenite pentru a varia fluxul informaţional.

„Vom televiza producţiile media radiodifuzate, pentru a diversifica accesul la informaţie. Prima producţie radio pe TV va fi „Ora copiilor. Start weekend.” Vom transmite emisiunea live din studiourile Radio Moldova”, a specificat  Ilona Spătaru.

Cu un concept nou, cu un scenariu bine gândit, în fiecare zi de vineri sunteţi aşteptaţi pe undele Radio Moldova şi  TV Moldova 2 ca să îi cunoaşteţi pe cei mai talentaţi şi erudiţi copii din ţara noastră, în cadrul unor rubrici noi, ce vor fi lansate pe data de 10 mai cu începere de la ora 16:05. Prin intermediul lor veţi face cunoştinţă cu „Invitatul 1615”, vei alege între „El şi Ea: Matei vs Alexia”, veţi descoperi „Vedeta în Do major” şi veţi merge în cea mai tare „Promenadă de weekend”.
Olga Stăvilă, producătoarea emisiunii, a spus că valorificarea tinerilor talente este principalul motiv pentru care a luat naştere acest proiect.

„Este bine să promovăm produsul radiofonic pe toate platformele mediatice fiindcă este o oportunitate bună ca tinerii talentaţi să fie promovaţi şi la TV”, a afirmat Olga Stăvilă.

În prima ediţie a emisiunii „Ora Copiilor: Start Weekend” o să aveţi ocazia să-l cunoaşteţi şi să-l descoperiţi pe tânărul scriitor Dumitru Rău, care, deşi aflat la o vârstă destul de fragedă, a lansat recent romanul „Umbre de trandafir”.
Tot atunci, veţi afla de la Denis Midonii cum este să cânţi de mic copil pe marile scene ale lumii. Or, tânărul ne-a reprezentat  ţara la Concursul Internaţional de muzică „Eurovision Junior” în anul 2012, atunci când avea doar 10 ani.

Nu rataţi prima ediţie a emisiunii „Ora Copiilor: Start Weekend” vineri 10 mai, cu începere de la ora 16:05, la TV Moldova 2, Radio Moldova şi on-line pe TRM.MD.

Comentarii