Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Popa Irina

Ştiri / Moldova 1 Promo

12 Iun. 2019 / 10:41

Ziua Mondială a Donatorului de sânge. Urmăriţi Moldova 1 şi aflaţi cum puteţi salva o viaţă

Emisiunea de astăzi „Cine vine la noi” ne va bucura cu oaspeţi noi şi informaţii inedite. Astfel, primul subiect pus în discuţie este Ziua Donatorului de sânge care este sărbătorită la nivel mondial în fiecare an în data de 14 iunie.

Celebrarea acestei zile a fost stabilită la cea de-a 58-a reuniune a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), la care statele membre şi-au declarat în unanimitate angajamentul şi sprijinul pentru donarea voluntară de sânge. Ce evenimente vor fi organizate de Ziua Donatorului de Sânge ne va spune Eugen Balan, preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor şi Tineretului şi Svetlana Cebotari, şefa Centrului de Transfuzie de Sânge, invitaţii emisiunii „Cine vine la noi?”.

Miercuri, 12 iunie în platoul nostru, o avem invitată pe Mariana Harjevschi, director general Biblioteca Municipală „B.P. Haşdeu”. Vom discuta despre programul estival „Provocarea verii: Citeşte! Descoperă! Creează!”. 

Tot astăzi ne vine în ospeţie şi Tatiana Celac, fondatoarea Grupului „Jurnalul unei femei puternice”. Fiţi alături de Moldova 1 începând cu ora 17:20 şi aflaţi cum funcţionează o comunitate online pentru femei, ce teme de interes au femeile, cu ce probleme se confruntă şi cum se sprijină una pe alta. 

Spre final, vine în studioul Moldova 1 interpretul de muzică populară Vlad Codreanu. Recent artistul a scris o piesă împreună cu Orchestra Mugurel. Mai multe detalii din colaborarea sa, aflaţi chiar de la invitatul serii.

Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea „Cine vine la noi?”, începând cu ora 17:20.

Staţi aproape de Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD.

Comentarii

Ultimele Ştiri

Moţiunea simplă în domeniul sănătăţii a eşuat

Ştiri / Politic

09 Iul. 2020 / 20:49

Moţiunea simplă în domeniul sănătăţii a eşuat

Pagube provocate de precipitaţii la Comrat

Ştiri / Regional

09 Iul. 2020 / 19:44

Pagube provocate de precipitaţii la Comrat

Mărturii din Gulag la Cetatea Soroca

Ştiri / Regional

09 Iul. 2020 / 19:11

Mărturii din Gulag la Cetatea Soroca

Scuarul de pe strada Bucuriei a fost renovat

Ştiri / Social

09 Iul. 2020 / 18:27

Scuarul de pe strada Bucuriei a fost renovat

Vezi arhiva