Ştiri

Sursa imaginii:

Postat de: Bogdan Nigai

Ştiri / Moldova 1 Promo

11 Mai 2020 / 08:10

#STAI ACASĂ! IP Compania „Teleradio - Moldova” este alături de tine

Dragă telespectator şi radioascultător, te îndemnăm şi noi, să stai acasă! Aceste măsuri sunt necesare pentru a opri infectarea ta, dar şi a celor din jurul tău cu noul tip de Coronavirus. #StaiAcasă, petrece timpul plăcut şi util urmărind Moldova 1 sau ascultând Radio Moldova.

Întreaga lume este afectată de virusul COVID-19,  iar cifra celor infectaţi este în creştere continuă. Autorităţile statelor apelează la măsuri excepţionale pentru a stopa răspândirea acestui virus, iar Republica Moldova nu este o excepţie! În acest context, suntem cu toţii îndemnaţi să stăm acasă şi să părăsim domiciliul numai în situaţii de maximă necesitate.

Noi suntem alături de tine! Îţi oferim informaţii despre cele mai importante evenimente care se întâmplă în ţara noastră, dar şi peste hotarele ei. Posturile de radio şi televiziune ale Instituţiei Publice Compania „Teleradio – Moldova” difuzează zilnic emisiuni de divertisment, informative, cognitive, publicistice şi analitice. Putem învinge noul tip de Coronavirus mai rapid şi mai uşor!  Tu #STAI ACASĂ, noi lucrăm pentru tine!
 

Comentarii